fredag 21. september 2007

Boss Tower!

No har eg flytta til Boss Tower!Et stort hotell der det bor mange studenter. Ikkje fordi eg mistrivdes hos Mariann nei(Det har vert helt fantastisk deilig aa bo der!), men for aa komme nermere skolen og for aa bo paa samme plass som de andre frivillige jentene, Bk og Linni.

Denne uka har gaatt saa sykt fort! Har vore paa skolen fra halv9 til 12 kvar dag, det virker kanskje lite, men eg lover deg at det virker mye lenger! 20 smaa ville unger som er ganske saa begeistra meg den kvite jenta som ikkje snakker thai:) Den verste braakmakeren har vore syk no de siste 2dagene, det har vore saa stille! paa tirsdag og torsdag var eg paa ettermiddags aktiviteter med noen av ungene og, daa perla vi , spillte badmington ,tegna og leika med ungene. Dette varer fra etter skolen 3-4 til 6, og er for at foreldra skal kunne jobbe.

En historie: eg sitter aa perler sammen med 2 tvilling gutter og ei lillesoster. plutselig kommer det en dame inn som sier at moren deres er kommet hjem. de viser saa enorm glede og loper og klemmer denne damen(en nabo av de), saa drar de hjem. eg faar hore at mora har sittet i fengsel i 2 uker for salg og eller bruk av narkotika. de lever i slummen i Khlong Toy, omraadet rundt barnehagen.

Dette er bare en historie, alle ungene har sin egen.

Laereren i klassen min er saa hyggelig, virker veldig glad for at eg er der. Det er fint aa fole at man hjelper til!

haaper dere har det bra! Savner dere innimellom:)
klemmer fra Backpacker Lina, som de andre norske jentene kaller meg:)

Ingen kommentarer: