tirsdag 6. november 2007

Torbjorn og min ferie!

aa no e torbjorn dratt.. temmelig trist aa si hade paa flyplassen, men eg har mott ida(ei nosk jente som eg skal reise med denne siste mnd) alt og vi drar nordover i kveld, saa tida gaar fort! men eg maa fortelle om vaar store kjerlighetsferie;) den kunne ikke blitt bedre!!

det var helt fantastisk aa treffe igjen torbj etter 7uker;) ubeskrivelig... vi tok fly rett til siem reap som er rett ved ankor wat som er det Store tempelomraade som er veldig kjent. forste dagen blei det mye soving siden torbj hadde en del timer aa ta igjen, og vi kosa oss med middag paa en lokal gaterestaurant.god mat! dagen etter leigde vi guide og tuktuk og fikk skikkelig omvisning paa mange av de store templene, det var utrolig flott, men en dag var nok for oss;)

saa tok vi baat sorover til hovedstaden phnom pehn i 7 t der vi laa paa taket og blei skikkelig solbrente! faktor 8 var nok litt lite ja..hehe lerer aldri jo;)flott baatur der vi saag mange flytende landsbyer. tok bussen rett sorover i 4 t for aa komme til kysten, flotte strender! vi melde oss paa en 2dagers dykkertur med nattdykk, som blei en flott opplevelse selv om nattdykket blei avlyst siden de ikke hadde nok batterier til lommelyktene vi skulle bruke. det viste seg at selskpet vi booka med var temmelig daarlig. men vaar lokale guide paa den ode oya der vi bodde var veldig hyggelig og fortalte mange historier om landet som har en voldelig historie. khmer regimet drepte offentlig 2 millioner(sannsynligvis mye fler) mennesker paa 4 aar. alle med utdanning og som kunne lese eller hadde briller.. de utrydda en hel generasjon, og dette var rundt 1970, ikke lenge siden!landet lider ennda self etter det.

etter dykketuren hadde vi en natt paa ett flott hotell, DET var deilig det hehe! skikkelig luksus;) saa reiste vi til hovedstaden igjen og tok fly tibake til bangkok og mariann, deilig aa komme fram til henne! og for aa si det mildt saa hadde vi noen deilige dager i bangkok med SUPERGOD middag kvar dag, mariann bor jo i bangkok og kjenner mange gode plasser aa spise. vi shoppa litt, sola oss ved bassenget paa taket ved leiligheten, leita etter et klatresenter som vi ikke fant, spiste MER og mer og blei veldig mette kvar dag..hehe. saa var vi paa thai fest en kveld med levende musikk og bare thaier, goy! besokte mariann paa den norske ambassaden, tok skytrain, og ellers slappa vi av og kosa vettet av oss:) deiligste ferien!!torbjorn e grei aa reise med, ikke noe stress med oss paa tur!

no e han paa vei heim til eksamen lesing, og eg drar videre nordover sammen med ida.
hva skjer i gode gamlelandet da???har vore vekke i 2 mnd, lengstre eg har vore vekke!

skal igjen prove aa fikse noen bilder,,jaja eg har sagt det for ja;)men dere veit kossen d e..hehe.

klemmklemm Lina

Ingen kommentarer: